Hírek

Népszerű cikkek

Dolgoznak a trükkös tolvajok

2020. március 6., péntek 07:02

Megyénkben az elmúlt napokban több unokázós csalás kísérlet történt a Komáromi és a Dorogi Rendőrkapitányság területén, ezért a rendőrség az alábbiakra hívja fel az állampolgárok figyelmét.

Ha unokája, más hozzátartozója nevében idegenek pénzt kérnek Öntől, ne álljon szóba velük, pénzt ne adjon át nekik, hívja fel hozzátartozóját és jelezze a 112 rendőrségi segélyhívó számon!

Amennyiben valamelyik közmű szolgáltató leolvasójának adja ki magát az elkövető, figyeljen arra, hogy az óraleolvasók pénzt nem kezelnek, nem szednek be díjat, és nem hoznak visszatérítést, ne adjanak át pénzt, és nézzék meg az igazolványukat, ami csak a személyi igazolvánnyal együtt érvényes!

Előfordul, hogy rossz minőségű termékekkel házalnak, rendkívül drágán adnak el dolgokat (pl. gyógyászati eszközöket, ágyneműt, háztartási eszközöket). A rendőrség kéri, hogy ne vásároljon kétes eredetű terméket házalóktól, és ne engedje be őket a lakásába!

KEM-RFK

május

4 Főzőverseny

  • Időpont: szombat 13:00
  • Helyszín: Faluház parkolója

8 Gombász előadás

  • Időpont: szerda 17:00
  • Helyszín: Keltike Ház

Pályázati felhívás

2024. április 30., kedd 11:54

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet középiskolák és szakiskolák első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére a 2024/2025. tanévre.

Bővebben

Álláspályázat

2024. április 30., kedd 11:52

Várgesztes Község Önkormányzata a fenntartásában létesült Keltike Ház Ökoturisztikai Központba munkatársat keres kulturális asszisztens munkakör betöltésére.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek