Hírek

Népszerű cikkek

Ünnepeltek

2019. november 24., vasárnap 12:41

Családja körében ünnepelte péntek délután Pillmann József 90. születésnapját a gesztesi Faluházban, ahol az önkormányzat és a hagyományőrzők is köszöntötték.

Rising Károlyné polgármester méltatta Várgesztes egyik legöregebb polgárának életútját, aki a miniszterelnök üdvözlő emléklapja mellett az önkormányzat ajándékát is átadta, s így tett Vörös Sándorné, a Hagyományőrzők vezetője is.

Mint azt Józsi bácsi elmondta, tízen voltak testvérek, akik közül hatan még most is élnek, és a gyerekek között ő volt a rangidős. A hosszú élet titkáról szólva kiemelte a harmonikus családi szeretet fontosságát.

- Bármi gond van a családban, mindenki igyekszik segíteni, és ebben az összetartó családi közösségben a nehezebb dolgokat is könnyebb elviselni. Közeleg a karácsony, amire már most készülünk, hiszen nálunk hagyomány, hogy ilyenkor összegyűlünk szinte valamennyien együtt ünnepelni – fogalmazott Pillmann József, aki még hozzátette: azért reggelire egy stampedli borral „fogat mosni”, nem rossz dolog, és talán ez is lehet a hosszú élet egyik titka.

május

8 Gombász előadás

  • Időpont: szerda 17:00
  • Helyszín: Keltike Ház

Ne váljon áldozattá!

2024. május 6., hétfő 05:53

Fogadja meg a Tatabányai Rendőrkapitányság tanácsait az online csalás megelőzése érdekében.

Bővebben

Pályázati felhívás

2024. április 30., kedd 11:54

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet középiskolák és szakiskolák első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére a 2024/2025. tanévre.

Bővebben

Álláspályázat

2024. április 30., kedd 11:52

Várgesztes Község Önkormányzata a fenntartásában létesült Keltike Ház Ökoturisztikai Központba munkatársat keres kulturális asszisztens munkakör betöltésére.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek