Hírek

Népszerű cikkek

Botlott a Kecskéd, de megőrizte a Sváb Kupát

2023. February 20., Monday 10:29

A Sváb Kupa 18. sorozata indult idén útjára, az eltelt esztendőkben nem akadt sok olyan év, amikor ne a Kecskéd hódította volna el. Idén az utolsó forduló akár meglepetést is tartogathatott, hiszen a Kecskéd négy, a Vértessomló pedig öt ponttal érkezett február 18-án Környére.

A nyitómeccsen úgy tűnt, hogy esélyes a Kecskéd trónfosztása, hiszen a játékosaik látványosan nem találták a helyüket a pályán a Várgesztes ellen, s bár sikerült két gólt is rúgniuk, a gesztesiek háromszor rezgették meg a hálójukat. A házigazdák ellen öt gólt szerzett a Várgesztes, ám ugyanennyit kapott is, tehát a meccs döntetlennel zárult, a somlóiaktól pedig 7:2 arányú vereséget szenvedtek. Attól a Vértessomlótól, amelyik az előző fordulóhoz hasonlóan játékos hiánnyal küszködött, olyannyira, hogy átmenetileg ismét a Várgesztestől „igazoltak”. A Somló a vendéglátókat 3:1-re verte el, a Kecskédtől viszont 2:1-re kikapott. A Kecskéd Környét is felülmúlta 6:0 arányban.

A fordulót így a Kecskéd és a Vértessomló is két győzelemmel, 6-6 ponttal zárta, így az egymás elleni eredmény billentette a mérleget a korábbi kupagyőztes javára, amely egyben a teljes sorozat elsőségét is jelentette.

A Sváb Kupa 18. sorozatának második helyén a Vértessomló végzett, harmadik lett a Várgesztes, negyedik a Környe.

Az esemény képeit a Galériában tekintheti meg.

December

6 Falu Mikulás

  • Időpont: Wednesday 17:00
  • Helyszín: Várgesztes, Faluház

9 Christkindl-találkozó

  • Időpont: Saturday 15:00
  • Helyszín: árgesztes, Faluház

Pályázati felhívás

2023. November 22., Wednesday 05:46

Várgesztes Község Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Várgesztesi Faluház intézményvezetői munkakörének betöltésére

Bővebben

Álláspályázat

2023. November 10., Friday 12:46

A Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Szent Margit idősek otthona pályázatot hirdet telephelyvezető munkakör betöltésére.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek