Hírek

Népszerű cikkek

Sváb Kupa: a kicsiknél eldőlt a sorsa

2016. January 25., Monday 20:00

A Sváb Kupa sorozat idei első két fordulójában, de talán az eltelt évek során sem volt példa olyan szoros meccsekre az utánpótlás csapatoknál, mint amilyeneknek szombat délelőtt Környén lehettek tanúi a szurkolók.

Míg az elmúlt héten két olyan meccs is volt, amelyen 10 gól született, s a leggólszegényebb találkozó is 3 találattal zárult, ezúttal a hármas szám a legtöbb hálórezgetést jelentette, arra is csak egy mérkőzésen volt példa. Pedig a kicsik ezúttal is elszántan kergették a labdát. A kecskédi gyerekek a 3. fordulóban is 100%-os teljesítményt nyújtottak: a Vértesi Erőmű gárdáját 2-1, a Környét és a Vértessomlót 1-0 arányban múlták felül, így nem csupán a fordulót nyerték meg, de összesítésben is behozhatatlan előnyre tettek szert 27 pontjukkal. A fordulóban és az eddigi teljesítményei alapján is a második helyen tanyázik a jelenleg 14 pontos Vértessomló, amely az egyetlen elszenvedett veresége mellett a házigazdákkal 0-0-s döntetlent játszott és 2-0-s győzelmet aratott a Vértesi Erőmű felett. A vendéglátók nem csak a somlóiakkal, de a Vértesi Erőművel is egalizáltak (1-1), így a fordulóban szerzett 2 pontjukkal kiegészítve az eddigi hármat, 5 ponttal holtversenyben állnak a harmadik helyen az erőmű csapatával, így mindkét formáció számára igen fontos lesz majd a záró, negyedik forduló.

A felnőtteknél – mondhatni – egyáltalán nincs még semmi sem lefutva. A fordulóban a Környe és a Kecskéd is 6-6 pontot gyűjtött be, s a házigazdák azzal szerezték meg az első helyet, hogy a szomszédos község elleni meccsen 3-0-s győzelmet arattak. A másik 3 pontot a Vértessomlótól rabolták el a hazaiak, nekik 6 gólt rúgtak, miközben csak egyet kaptak. A somlóiakat a Kecskéd is felülmúlta 5-2 arányban, viszont győztesként (4-3) hagyták el a pályát a Várgesztes ellen. A szombati nap érdekessége, hogy a vendéglátók 3-2-re kikaptak a Várgesztestől, az a Kecskéd pedig, amelyik vereséget szenvedett el a hazaiaktól, 10-7-es győzelmet aratott a gesztesiek felett.

Az öregfiúk tehát február 6-án, Vértessomlón még alaposan átrendezhetik a tabellát, melynek élén jelenleg 18 ponttal áll a Kecskéd, mögötte 15-el a Környe, harmadik 13-al a Vértessomló, s negyedik 7-el a Várgesztes.

Nincs esemény rögzítve!

Szűrővizsgálattal az egészségért

2022. December 13., Tuesday 12:03

Azok a Várgesztes településen lakó 45-65 év közötti hölgyek, akik az elmúlt két esztendőben nem vettek részt mammográfiás vizsgálaton, 2023. január hónapban névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2824 Várgesztes, Arany János utca 47.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16 óráig
  • Kedd: 8 - 12 óráig
  • Csütörtök: 8 - 12 óráig

Legnépszerűbb cikkek