Hatalmas buli volt

2018. szeptember 2., vasárnap 09:34

Rekord számú, 21 csapat nevezett szombaton délelőtt a 6. alkalommal megrendezett csilletoló versenyre, amin több mint ezren buzdították az együtteseket, s még az M1 televízió is felvételeket készített az eseményről.

Ideális időben, a Bányászzenekar és mazsorettek alapozták meg a jó hangulatot, amit csak növelt az, hogy felvezetőként Czunyiné Bertalan országgyűlési képviselő és Lazók Zoltán polgármester vezetésével, Környe, Bokod, Plochingen és Konskie településvezetői is beálltak egy körre, s nem más integetett a lelkes közönségnek, mint a csillében helyet foglaló Rising Károlyné, Várgesztes első embere.

De a VIP és a hazai együttesek mellett több formáció is rajthoz állt: többek között a városban vendégeskedő testvérvárosok küldöttségeinek tagjai és egy kínai legénység is.

A hölgyeknél a 3 éve veretlen TriGidák éppen hogy lecsúsztak a dobogó legmagasabb fokáról, és kénytelenek voltak átengedni azt az SOS Cargo hölgyeknek. 3. lett a Nehézbombázók csapata.

A férfi mezőnyben a Tataiak nem találtak legyőzőre, őket a Nóri Fodrászat és a TriBikák követték. Különdíjat vehetett át Vágsellye és a Lángűzők csapata.

A Csilletoló esemény képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

A Bányásznap szombati képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

Kevesebb