Sváb Kupa: Várgesztes a harmadik

2023. január 29., vasárnap 14:34

A Kecskéd az első, a Vértessomló a második, a Várgesztes a harmadik, a Környe pedig a negyedik helyen várta a Sváb Kupa teremlabdarúgó tornasorozat idei második állomását, és a vértessomlói forduló végére sem változott a sorrend.

Január 28-án a felnőtteknél a Környe – Várgesztes mérkőzéssel nyitottak, és bizony még a szurkolóknak is nehéz volt követni az eredmény alakulását. Az első gólt a környeiek szerezték, aztán a gesztesiek percek alatt kiegyenlítettek, majd szintén percek alatt átvették a vezetést, de ugyanígy feleltek a környeiek is: egalizáltak, újabb góllal 3-2-re, később már 4-2-re is vezettek, amikor az első félidő lefújása előtt pár másodperccel ismét eredményesek voltak a várgesztesiek. A második félidő is két gyors gesztesi találattal indult, tehát ismét nekik állt a zászló, ám a Környe egyenlített (5:5). Jó ideig úgy tűnt, hogy nem bírnak egymással, végül szó szerint az utolsó másodpercekben megszerezte a hatodik, győztes gólt a Várgesztes.

A Vértessomló – Kecskéd összecsapáson is hol itt, hol ott rezgett a háló, bár az első találatot a hazaiak szerezték, az ellenfél meglehetősen gyorsan kiegyenlített, a folytatásban pedig még négyszer volt eredményes a Kecskéd, míg a házigazdák, csak kétszer, így 3:5 arányú vereséget szenvedtek. Sikeresen hozták viszont a Környe elleni meccset, amely szintén szorosnak és gólzáporosnak bizonyult és 5:6 arányú somlói győzelemmel zárult. A Kecskéd 8:3-ra győzött a Várgesztes ellen, akik a vendéglátóktól is kikaptak 7:5-re, majd a fordulót a Környe – Kecskéd találkozó zárta 3:3-as döntetlennel.

Folytatás február 11-én Kecskéden.

Az esemény képeit a galériában tekintheti meg.

Kevesebb