Technológiai fejlesztés az Öko-Holz Manufaktúra Kft-nél

2022. október 17., hétfő 16:10

A Széchenyi Terv Plusz keretén belül meghirdetett „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című felhívás alapján az Öko-Holz Manufaktúra Kft., a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00527. azonosítószámú támogatási kérelemmel 10 millió forint vissza nem térítendő, európai uniós támogatás segítségével valósította meg az Öko-Holz Manufaktúra Kft. tárgyi eszközeinek a technológiai fejlesztését.

Az Öko-Holz Manufaktúra Kft-t 10 év szakmai tapasztalat alapján alapították meg 2013-ban. Fejlődésük azóta is töretlen, sikereiket szakmai tapasztalataik mellett folyamatos fejlesztéseiknek is köszönhetik. Az alapításkor tervezett tevékenységek közül mára az irodabútor egyedi megrendelői igények szerinti kis szériás gyártása vált a tevékenység fő területévé. Jelen projekt megvalósításával az értéknövelés, a szolgáltatás és minőség javítása valósult meg a vállalkozás számára a Széchenyi Terv Plusz program keretében.

A projekt megvalósításának a helyszíne a vállalkozás székhelye, mely a Várgesztes, Hegyalja utca 0137/12. szám alatt található.

Kevesebb