Technológiai fejlesztés az Öko-Holz Manufaktúra Kft-nél

2022. július 8., péntek 21:28

A Széchenyi Terv Plusz keretén belül meghirdetett „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhívás alapján az Öko-Holz Manufaktúra Kft., mint támogatást igénylő 2022. február 24-én támogatási kérelmet nyújtott be.

A Támogató a támogatási kérelmet elbírálta és támogatásra alkalmasnak minősítette a vállalkozást, így 70%-os támogatottság mellett 10 millió forint vissza nem térítendő, európai uniós támogatás segítségével valósítja meg az Öko-Holz Manufaktúra Kft. tárgyi eszközeinek a technológiai fejlesztését.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg. A pályázat a Széchenyi Terv Plusz keretén belül meghirdetett „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhívásra lett benyújtva.

A projekt célja a vállalkozás gépparkjának a bővítése, ezáltal a termelési kapacitás növelése. A növekvő piac megköveteli a minőségi és gyors termelést, melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai kapacitással rendelkező termelő berendezések megléte. A projekt megvalósításának a helyszíne a vállalkozás székhelye, mely a Várgesztes, Hegyalja utca 0137/12. szám alatt található.

Kevesebb