Kórházi változások

2020. március 19., csütörtök 05:48

Szünetel az előjegyzés az akut ellátásban és a nyomtatott laborleletek kiadása.

Változik a vérvételi rend a tatai és a tatabányai ellátóhelyeken. A betegeket egyesével, érkezési sorrendben engedik az épületbe, majd a vérvételi helyhez. Amint egy páciens végez, léphet be a következő – tudatta honlapján a Szent Borbála Kórház. Az intézmény kéri a bejáratoknál várakozókat, tartsák a min. 2 méter távolságot egymástól. A vérvételre a megszokott időben 7 órától 11 óráig kerül sor.

A tájékoztatás szerint a szakrendeléseken, diagnosztikai egységekben (MR, CT, UH, röntgen) az előjegyzés további intézkedésig szünetel. A kórház csak akut problémával jelentkező betegeket lát el. Az egyes szakrendelések igénybevételének módját későbbiekben még pontosítják. A már előjegyzési időponttal rendelkező betegeket kérik, hogy konzultáljanak az orvosukkal. Az ellátásban érintett egységek minden előjegyzett beteget, aki megadta elérhetőségét, személyesen tájékoztat az ellátás további lehetőségeiről.

Március 17-étől nincs laborlelet kiadás/átvétel az intézményben, ezért kérik, személyesen ne fáradjanak be, mert kinyomtatott laborleleteik átvételére nincs lehetőség.

A korona vírus kapcsán felmerülő intézkedésekről a Szent Borbála Kórház honlapján, ezen a linken lehet tájékozódni: http://tatabanyakorhaz.hu/blog/koronavirus-tajekoztato

Kevesebb