Univerzális traktort nyert a falu

2019. május 21., kedd 14:24

Sikeresen pályázott Várgesztes a külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő-és munkagépek beszerzése című VP 6-7.2.1-7.1.2-16 kódszámú felhívásra.

Ennek eredményeképpen érkezett meg kedden délelőtt a közel 10 millió forintos, univerzális Kubota traktor, amit Rising Károlyné fogadott a községháza mögötti parkolóban.

Mind azt a polgármester elmondta, fontos és szükséges eszközöket sikerült VP pályázaton megnyerni, hiszen a traktort fel lehet szerelni hótolólappal, kaszaszerkezettel, ágaprítóval és földgyaluval. A faluvezető hozzátette: ezekkel a géphez járó szerkezetekkel megoldódik – többek között – a hókotrás és a zöldterületeket is könnyebb lesz rendben tartani.

- A megnyert erőgép és a kiegészítő eszközök átadó ünnepségére Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő jelenlétében kerül sor május 23-án, csütörtökön 16.30-kor a Polgármesteri Hivatal belső parkolójában, amire tisztelettel meghívom a település lakóit – mondta Rising Károlyné.

Kevesebb