Meglepték az édesanyákat

2019. május 10., péntek 20:44

Hagyomány az óvoda Anyák napi ünnepségén, hogy valami meglepetéssel várják az ünnepelteket az apróságok és gondozóik, és nem volt ez másképpen péntek délután sem.

De míg az eddigiek során versek, dalok voltak az ajándékkosárban, addig most igencsak meglepődtek a meghívottak, amikor Pillmann Katalin intézményvezető csak a kicsiket és a nagyszülőket engedte be a faluház konferenciatermébe, majd szájakat, orrokat, szemeket és homlokokat ábrázoló fotókat helyezett el az asztalokon. Ezekből kellett kinek-kinek kiválasztania csemetéjének jellegzetességeit, s összerakni a teljes képet.

Miután ezzel végeztek az anyukák, még egy próbatétel várta őket a teremben, ahol csak kezek látszottak ki a takaró alól, s ezek alapján kellett ismét jól választani.

Természetesen nem maradtak el a kedveskedő versek, mondókák és dalok sem, aztán elérkezett a pillanat, amikor a gyerekek ajándékokkal léptek az anyukákhoz, nagyikhoz, akik közül többeknek szüksége volt zsebkendőjére, hogy letörölje az elérzékenyülés könnyeit.

Az Anyák napja képeit a Fotógalériában tekintheti meg!

Kevesebb